Snel VOOM-internet in 2016 op meer cruiseschepen Royal Caribbean

Quantum_of_the_Seas_W466 @Meyer Werft
Quantum of the Seas

Het snelle VOOM-internet, dat momenteel beschikbaar is aan boord van de Quantum of the Seas, Anthem of the Seas, Oasis of the Seas en Allure of the Seas, zal vanaf mei 2016 ook haar opwachting maken op 3 andere cruiseschepen van Royal Caribbean. Cruisepassagiers van de Majesty of the Seas, Enchantment of the Seas en Freedom of the Seas kunnen met de wifi-verbinding, die 6 keer rapper zou zijn dan elke andere aanbieder op zee, bijvoorbeeld makkelijker films en muziek streamen en online videospelletjs spelen. Deze dienst zal ook aangeboden gaan worden op de toekomstige cruiseschepen Harmony of the Seas en Ovation of the Seas, die volgend jaar in de vaart komen. VOOM-internet wordt o.a. aangeboden voor 15 dollar per apparaat per dag.

Cruises op bijvoorbeeld de Harmony of the Seas zijn boekbaar vanaf 504 euro bij onder andere:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.