Video: Ontmoeting Explorer of the Seas en Voyager of the Seas in Sydney

Enkele dagen na de historische ontmoeting van de 5 cruiseschepen in de vloot van P&O Cruises Australia was het Australische Sydney zaterdag wederom het decor van een bijzonder treffen. De Explorer of the Seas en zusterschip Voyager of the Seas kwamen elkaar tegen vlak voor de beroemde Sydney Harbour Bridge en de Opera House. De Explorer of the Seas is bezig aan haar maiden voyage naar Sydney voor de start van haar cruiseseizoen dat loopt tot april. De Voyager of the Seas vertrok voor een 8-daagse cruise naar Tasmanië. Beide schepen begroetten elkaar door 3 keer te toeteren met de scheepshoorn. Naast de genoemde schepen zal Royal Caribbean dit seizoen ook met de Radiance of the Seas en de Legend of the Seas varen in ‘Down Under’.

Zie onder voor prachtige beelden van de ‘rendez-vous’:

Cruises op bijvoorbeeld de Explorer of the Seas zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!