Cruisereiziger
DoopMaidentrip

Oceania Cruises kiest Claudine Pépin als doopmoeder van Sirena

claudine pepinDochter van Oceania Cruises’ chefkok Jacques Pépin en verdienstelijk kookboekenauteur Claudine Pépin doopt volgend jaar op 27 april 2016 het nieuwste schip van Oceania Cruises, de Sirena, in Barcelona. Claudine’s vader, Jacques Pépin is de legendarische Culinair Director voor Oceania Cruises. Hij en zijn dochter begeleiden samen de jaarlijkse Pépin Cruise met speciale culinaire evenementen en kook demonstraties.

“Claudine’s passie voor eten, wijn, reizen en diep gewortelde familietradities maken haar de perfecte doopmoeder voor de Sirena,” zegt Jason Montague, president en CEO van Oceania Cruises. “Als de culinaire wereld een koninklijke familie zou hebben, werd het ongetwijfeld de Pépin familie.”

Tijdens de inaugurele cruise is Claudine aan boord om kookdemonstraties te geven en kookboek signeersessies. Alle gasten van deze eerste cruise ontvangen als extraatje dan ook een kookboek van Claudine “Let’s cook French“.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger