Oceania Cruises kiest Claudine Pépin als doopmoeder van Sirena

claudine pepinDochter van Oceania Cruises’ chefkok Jacques Pépin en verdienstelijk kookboekenauteur Claudine Pépin doopt volgend jaar op 27 april 2016 het nieuwste schip van Oceania Cruises, de Sirena, in Barcelona. Claudine’s vader, Jacques Pépin is de legendarische Culinair Director voor Oceania Cruises. Hij en zijn dochter begeleiden samen de jaarlijkse Pépin Cruise met speciale culinaire evenementen en kook demonstraties.

“Claudine’s passie voor eten, wijn, reizen en diep gewortelde familietradities maken haar de perfecte doopmoeder voor de Sirena,” zegt Jason Montague, president en CEO van Oceania Cruises. “Als de culinaire wereld een koninklijke familie zou hebben, werd het ongetwijfeld de Pépin familie.”

Tijdens de inaugurele cruise is Claudine aan boord om kookdemonstraties te geven en kookboek signeersessies. Alle gasten van deze eerste cruise ontvangen als extraatje dan ook een kookboek van Claudine “Let’s cook French“.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.