Cruisereiziger
OntspanningShows

Musical Grease te zien op Harmony of the Seas en Independence of the Seas

GreaseRoyal Caribbean heeft dinsdag officieel bekendgemaakt dat de Broadway musical Grease volgend jaar te zien is op de cruiseschepen Harmony of the Seas en Independence of the Seas. Op het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld en tevens derde in de Oasis-klasse, Harmony of the Seas, maakt de show in mei 2016 haar debuut. Twee maanden later zal de hit-productie ook te zien zijn op de Indepedence of the Seas, die volgend jaar mei terugkeert naar haar thuishaven Southampton. Grease is de zevende Broadway musical die wordt vertoond op de cruiseschepen van Royal Caribbean. Momenteel zijn We Will Rock You (Anthem of the Seas), MAMMA MIA! (Allure of the Seas), CATS (Oasis of the Seas) en Saturday Night Fever (Liberty of the Seas) actief op zee.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger