Cruisereiziger
Uncategorized

MS Deutschland vaart vanaf zomer 2016 voor Phoenix Reisen

DeutschlandHet Duitse Phoenix Reisen chartert vanaf de zomer van 2016 het geliefde schip MS Deutschland. Het voormalige Traumschiff dat een hoofdrol speelde in de ZDF tv serie, gaat een groot aantal cruises maken voor Phoenix Reisen. Daarmee voegt Phoenix een vierde cruiseschip toe aan de vloot van de MS Amadea, MS Artania en MS Albatros.

Benjamin Krumpen van Phoenix: “We zijn erg blij dat we de MS Deutschland terug kunnen laten keren naar haar thuis en bovendien aan alle vaste fans en nieuwe geïnteresseerden het prachtige schip mogen laten zien.”
Aan boord biedt Phoenix Reisen, waar de rederij om bekend staat, een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteit verhouding met weinig extra kosten.

Het MS Deutschland gaat na de overdracht in het voorjaar van 2016 eerst nog naar een dok voor aanpassingen en renovaties. Op dek 7 en 8 krijgen een aantal buitenhutten een Frans balkon. In de zomer vaart ze in Noord-Europa, Noorwegen, Noordkaap, Oostzee, Groenland en Groot-Brittannië.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger