Cruisereiziger
RenovatieRestaurant

Cunard onthult plannen herinrichting buffetrestaurant Queen Mary 2

Foto: Cunard
Foto: Cunard

Cunard heeft de plannen onthuld voor de grote herinrichting van Kings Court, het buffetrestaurant aan boord van haar cruiseschip Queen Mary 2. Tijdens haar droogdok van 27 mei tot 21 juni 2016 zal de informele eetgelegenheid volledig getransformeerd worden naar een meer open, centraal buffet met nieuw ingerichte zitgedeeltes.

Naast de inrichting wordt ook de service en culinaire aanbod verbeterd met nieuwe menu’s, vooraf opgemaakte tafels en dranken die door een ober worden geserveerd. Centraal in Kings Court staan de Cunard chefs die live kookdemonstraties geven waarbij de aangepaste menu’s en verse ingrediënten in de spotlights staan. De aangeboden gerechten variëren van koude en warme buffetgerechten tot lichte middagsnacks en alternatieve dineropties zoals Indiaas, Italiaans, Aziatisch en Mexicaans eten.

Het populaire Chef’s Galley gedeelte, waar voor de lunch Italiaanse pasta’s en pizza’s te verkrijgen zijn, zal op bepaalde avonden ook een proeverij aanbieden. De chef-kok deelt met de gasten zijn kookgeheimen en tips, terwijl zij genieten van diverse kleine gerechten gecombineerd met heerlijke wijnen.

De heldere en frisse afwerking, Art Deco geïnspireerde kroonluchters, dramatische kunstwerken, gedeeltes met een warme houten vloer, het gebruik van spiegels om het uitzicht op de oceaan te accentueren en het nieuwe interieur moeten naadloos gaan aansluiten bij de culinaire verbeteringen voor Kings Court.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger