Cruisereiziger
Renovatie

Celestyal Crystal uitgerust met 43 nieuwe balkons

Celestyal_CRYSTAL-2_nologo_proektasi_proposal_klein
Celestyal Crystal

Het cruiseschip Celestyal Crystal van Celestyal Cruises is tijdens haar 20 dagen durende droogdokperiode uitgerust met 43 nieuwe balkons. De balkons zijn toegevoegd aan de hutten op dek 6 (26 stuks) en dek 7 (17 stuks). Daarnaast zijn ook nog eens 8 balkons gerenoveerd en uitgebreid. De balkons zijn tussen de 2,8 en 5,8 meter lang. Na de renovatie bevat de Celestyal Crystal in totaal 53 balkons. Naast de toevoeging van de balkons vond er in het dok in Piraeus ook technisch onderhoud plaats.

Ook andere cruiseschepen uit de vloot van Celestyal Cruises worden momenteel opgeknapt, waaronder de suites, hutten en publieke ruimtes op de Celestyal Olympia en een totale make-over voor de Celestyal Nefeli, die volgend jaar februari in de vaart komt voor de Griekse rederij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger