MSC Cruises volgend jaar met twee cruiseschepen in Cuba

MSC Armonia1MSC Cruises zal in het winterseizoen 2016-2017 ook met een tweede cruiseschip cruises gaan maken vanuit Cuba. De MSC Armonia voegt zich vanaf november 2016 bij de MSC Opera met Havana als thuishaven. De Italiaanse rederij heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de sterke vraag naar reizen vanuit het Zuid-Amerikaanse land.

De MSC Armonia gaat twee verschillende 8-daagse cruises maken met de Cubaanse hoofdstad als begin- en eindpunt. De eerste route begint met 2 dagen en 1 nacht in Havana, waarna Roatan (Honduras), Belize, Costa Maya (Mexico) en Isla de la Juventud (Cuba) worden aangedaan. De tweede route gaat na 2,5 dagen en 2 nachten Havana naar Montego Bay (Jamaica), Georgetown (Kaaiman Eilanden) en Cozumel (Mexico). Beide cruises kunnen ook achter elkaar worden geboekt.

December 2015 is de maand waarin MSC Cruises de eerste rederij wordt met een thuishaven in Havana. Vanuit Havana zal de MSC Opera vanaf  22 december naarJamaica, de Kaaiman Eilanden en Mexico varen met een verblijf van twee en halve dag en twee nachten in de Cubaanse hoofdstad. Vanaf december 2016 zal de MSC Opera haar tweede winterseizoen in gaan en zal zij naast de MSC Armonia een 8- daagse cruise aanbieden vanuit Havana naar Montego Bay (Jamaica), Georgetown (Kaaiman Eilanden), Cozumel (Mexico) en terug naar Havana.

‘Met niet minder dan 9 UNESCO World Heritage Sites en een lang gekoesterde traditie van gastvrijheid heeft Cuba alle ingrediënten voor een top cruisebestemming in de wereld. MSC Cruises is vereerd om de verdere ontwikkeling van dit enorme potentieel te ondersteunen. We zijn de Cubaanse autoriteiten dankbaar voor hun voortdurende samenwerking op dit gebied’, aldus CEO Gianni Onorato van MSC Cruises.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!