Zeetours Cruises benoemt Claudia Terpstra tot commercieel manager

Claudia_kleinClaudia Terpstra wordt commercieel manager van Zeetours. Claudia is nu productmanager cruises bij TUI. Marcel Veenhuizen, managing director van Zeetours Cruises: “Met Claudia halen we een ervaren commercieel manager in huis met een schat aan ervaring. We zijn zeer verheugd dat een ervaren cruise professional als Claudia ons team komt versterken.’

Claudia Terpstra laat weten: ‘Zeetours is een prachtig bedrijf met een lange historie en kundige medewerkers. Ik kijk ernaar uit om deel uit te gaan maken van dit enthousiaste team’. Claudia Terpstra start op 1 februari 2016 en gaat rapporteren aan managing director Marcel Veenhuizen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.