Renovatie voor Jewel of the Seas voor zomerseizoen Middellandse Zee

Royal Caribbean heeft donderdag bekendgemaakt dat haar cruiseschip Jewel of the Seas (90.090 brutoton) een uitgebreide renovatie, van boeg tot achtersteven, zal ondergaan voordat het in mei 2016 begint aan haar zomerseizoen in de Middellandse zee. Het intieme schip uit de Radiance-klasse krijgt o.a. nieuwe hutten, nieuwe restaurants en technologische verbeteringen. De aanpassingen zullen 30 miljoen dollar gaan kosten voor de Amerikaanse cruisemaatschappij.

Nieuwigheden zijn een twee-slaapkamer familie suite en 24 nieuwe buiten- en balkonhutten. De populaire eetgelegenheden bij Royal Caribbean Giovanni’s Table, Vintages en Izumi krijgen ook voor de eerste keer een plek aan boord. Daarnaast ondergaan restaurant Chops Grille, de spa en de winkels een metamorfose met o.a. een nieuwe vormgeving. Verder wordt er een nieuw filmscherm geplaatst bij het zwembad en wordt over het gehele schip het snelle VOOM internet geïmplementeerd.

Tot oktober 2016 zal de Jewel of the Seas vanuit haar thuishaven Rome 8-, 9- en 10-daagse cruises maken in het Oostelijk gedeelte van de Middellandse Zee naar bestemmingen in Italië, Griekenland en Turkije.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.