Crystal Esprit gedoopt op de Seychellen

Zondag heeft op de Seychellen de doop plaatsgevonden van de Crystal Esprit, het eerste jacht-cruiseschip in de vloot van Crystal Yacht Cruises. Tijdens een feestelijke ceremonie bij de Eden Island Marine op Mahé liet doopmoeder Lady Gaenor Anne Meakes, de verloofde van een van ‘s werelds meest beroemde zeilers Mark Richards, de traditionele fles champagne (Louis Roederer Cristal Brut 2004) kapot slaan op de boeg. Dit gebeurde onder toeziend oog van de president en CEO van Crystal Edie Rodriquez, vertegenwoordigers van de nieuwe moedermaatschappij Genting Hong Kong, lokale autoriteiten en reisagenten. De dag werd afgesloten met vuurwerk dat op zee werd afgestoken.

De doop van de Crystal Esprit markeert het begin van de belangrijkste uitbreiding van het merk in haar historie. In 2016 en 2017 zal de rederij Crystal River Cruises lanceren met vijf luxe riviercruiseschepen die over diverse rivieren van Europa zullen gaan varen. Daarnaast zal Crystal Luxury Air worden geïntroduceerd met een Boeing 777-200LR (alleen eerste klasse) en Boeing 787 Dreamliner die gasten gaan brengen naar verre bestemmingen waar grote luchtvaartmaatschappijen niet komen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!