Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Korte cruises naar Caribbean vanuit Miami voor Empress of the Seas

De Empress of the Seas low_1450644182_RCI-Nordic-Empress-RET zal bij terugkeer in de vloot van Royal Caribbean in maart 2016 korte cruises gaan maken naar de Caribbean met Miami als thuishaven. Dat heeft de Amerikaanse rederij maandag bekendgemaakt. Het cruiseschip, dat de afgelopen 8 jaar voer bij de Spaanse zustermaatschappij Pullmantur vaart 5- tot 6-daagse routes naar Nassau (Bahamas), Cozumel, Costa Maya (Mexico) en Key West (Florida). Tijdens enkele cruises zal er tevens een overnachting zijn in Cozumel. De verkoop van deze reizen is maandag gestart.

De Empress of the Seas (48.563 brutoton) zal voorafgaand aan haar nieuwe avontuur eerst een uitgebreide renovatie ondergaan. De faciliteiten die zullen worden aangeboden bestaan o.a. uit een klimwand, nieuwe zwembaden en whirlpools waaronder een Solarium exclusief voor volwassenen, een spa, het Adventure Ocean kinderprogramma en de steakhouse Chops Grille. Daarnaast zal het negen dekken tellende schip (1.602 passagiers) ook worden uitgerust met het snelle internet VOOM.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger