Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Cruiseschip Aurora wijkt op 2e Kerstdag uit naar Rotterdam

Aurora_1Cruiseschip Aurora zal op 2e Kerstdag Rotterdam in plaats van Amsterdam aandoen. De geplande aankomst in de hoofdstad werd vandaag geannuleerd vanwege de verwachte harde wind. Het schip van P&O Cruises besloot daarop uit te wijken naar de havenstad. Het is momenteel bezig aan een 10-daagse cruise vanuit Southampton naar de Oostzee. Het MS Aurora wordt om 08:00 uur in Rotterdam verwacht. De afvaart staat gepland om 18:00 uur. Het zet dan koers naar het Belgische Zeebrugge.

De Aurora (76.152 brutoton) kwam in 1998 in de vaart en heeft een capaciteit van 1.950 passagiers. Het schip is in december 2014 gerenoveerd en voorzien van de Britse vlag op de boeg.

Bron: Cruise Port Rotterdam

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

3 gedachten over “Cruiseschip Aurora wijkt op 2e Kerstdag uit naar Rotterdam

 • @ M v Beek, vandaar ook dat Rtd 30 cruise schepen per jaar ontvangt en Asd over de honderd 😉

 • graag inschrijven voor de neiuwsbrief

  • Beste Ben,

   Als het goed is bent u inmiddels lid van de nieuwsbrief.

   Dank!

   M.vr.gr.
   Marco

Reacties zijn gesloten.