Livestream eindejaarsvuurwerk Madeira vanaf AIDAsol

AIDAmar_FeuerwerkHet jaarlijkse eindejaarsvuurwerk op Madeira zal volgende week rechtstreeks op internet worden uitgezonden vanaf het cruiseschip AIDAsol. Dat heeft AIDA Cruises woensdag bekendgemaakt. De AIDAsol behoort tot de talrijke cruiseschepen die zich verzamelen in de Baai van Funchal om getuige te zijn van het spektakel, dat in 2006 zelfs een plekje kreeg in het Guinness World Record boek. Het vuurwerk wordt vanaf 50 plekken op het land afgestoken. De uitzending van de crew begint om 00:30 uur (23:30 uur lokale tijd) en is te zien zowel via de website van AIDA Cruises, www.aida.de, mobiele telefoon als de AIDA SmartTV app.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.