Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Cruiseschip Marco Polo terug uit droogdok Damen Shiprepair Vlissingen

Marco_Polo_at_Damen_Shiprepair_Vlissingen
Foto: Damen Shiprepair

Cruiseschip Marco Polo van Cruise & Maritime Voyages heeft de afgelopen periode haar reguliere droogdok ondergaan bij Damen Shiprepair Vlissingen. Het was haar tiende onderhoudsbeurt in Zeeland. Het totale project nam ongeveer 5 weken in beslag, van 3 november tot 14 december. De Marco Polo werd volledig onder handen genomen waaronder schilderwerk aan de buitenkant en reparaties en onderhoud aan de binnenkant. Er zijn werkzaamheden uitgevoerd aan de schroeven, schroefassen, belangrijkste motoren, air-contioning en generatoren. De reddingsboten en andere veiligheidsvoorzieningen zijn verwijderd en schoongemaakt, kranen en lieren gereviseerd en divers klein staalwerk uitgevoerd.

De Marco Polo is inmiddels weer terug in de vaart en bezig aan een Kerst & Nieuwjaarscruise naar de Canarische Eilanden en Madeira.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger