Video: Volledige televisiecommercial Costa Cruises met Shakira

Op Eerste Kerstdag werd om 21:00 uur ’s avonds de nieuwe televisiecommercial van Costa Cruises met popster Shakira in de hoofdrol op de Italiaanse televisie uitgezonden. De commercial maakt onderdeel uit van een internationale reclamecampagne met de slogan ‘Benvenuti alla felicità al quadrato’ (Welcome to happiness squared). Zie onderstaande video voor de volledige commercial.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.