Video: Volledige televisiecommercial Costa Cruises met Shakira

Op Eerste Kerstdag werd om 21:00 uur ’s avonds de nieuwe televisiecommercial van Costa Cruises met popster Shakira in de hoofdrol op de Italiaanse televisie uitgezonden. De commercial maakt onderdeel uit van een internationale reclamecampagne met de slogan ‘Benvenuti alla felicità al quadrato’ (Welcome to happiness squared). Zie onderstaande video voor de volledige commercial.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​