Eerste zeetest voor MS Koningsdam in Adriatische Zee

Route Koningsdam bij zeetestOp zaterdag 2 januari 2016 is het MS Koningsdam van de Holland America Line begonnen aan de eerste zeetest. Vanuit de Fincantieri werf in Marghera, Venetië, voer het cruiseschip in de morgen uit richting de Adriatische Zee.

Op 31 maart 2016 staat de oplevering gepland van het MS Koningsdam. Tot die tijd wordt er bij Fincantieri nog druk gewerkt aan het eerste schip (2.650 passagiers) uit de Pinnacle Klasse, dat eind februari 2015 te water werd gelaten.

Klik hier voor een video.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Eén gedachte over “Eerste zeetest voor MS Koningsdam in Adriatische Zee

  • 3 januari 2016 om 11:33
    Permalink

    Mooi om te zien dat hij nu is “uitgevaren”. 9 mei gaan wij met de doopcruise van Rome naar Amsterdam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.