Cruisereiziger
Uncategorized

Eerste zeetest voor MS Koningsdam in Adriatische Zee

Route Koningsdam bij zeetestOp zaterdag 2 januari 2016 is het MS Koningsdam van de Holland America Line begonnen aan de eerste zeetest. Vanuit de Fincantieri werf in Marghera, Venetië, voer het cruiseschip in de morgen uit richting de Adriatische Zee.

Op 31 maart 2016 staat de oplevering gepland van het MS Koningsdam. Tot die tijd wordt er bij Fincantieri nog druk gewerkt aan het eerste schip (2.650 passagiers) uit de Pinnacle Klasse, dat eind februari 2015 te water werd gelaten.

Klik hier voor een video.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Eerste zeetest voor MS Koningsdam in Adriatische Zee

  • Mooi om te zien dat hij nu is “uitgevaren”. 9 mei gaan wij met de doopcruise van Rome naar Amsterdam

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger