Cruisereiziger
Uncategorized

Genting Hong Kong koopt Lloyd Werft in Bremerhaven

Het Aziatische Genting Group heeft de Lloyd Werft in Bremerhaven volledig in handen gekregen. Onlangs hebben zij voor 16,4 miljoen euro de laatste 30% aandelen gekocht. In september 2015 kochten zij al een groot aandeel in de werf. Daarna gaven ze opdracht voor de bouw van 6 cruiseschepen. Drie zeecruiseschepen voor Crystal Cruises (eveneens eigendom van Genting) en drie voor de riviercruisetak van Crystal Cruises.

Genting heeft momenteel ook twee opdrachten voor nieuwe cruiseschepen gegeven aan de Meyer Werft in Papenburg. Daar bouwt men aan de Genting Dream. Een schip voor het nieuwe merk Dream Cruises van Star Cruises. De beide cruiseschepen worden opgeleverd in 2017 en 2018.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger