Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Vakantiebeurs biedt wederom Vaarplein voor cruisen

VakantiebeursIn één dag de wereld over. Dát is wat de Vakantiebeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016, te bieden heeft. Niet voor niets is het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om inspiratie en ideeën op te doen voor de vakantie. Maar ook de voorpret en alvast het aangename vakantiegevoel ervaren, is een reden om naar dit evenement te komen. En dat is precies wat deze 46ste editie van de Vakantiebeurs meer dan ooit te bieden heeft.

Stateroom Koningsdam

Holland America Line (hal 10) geeft een uniek inkijkje in een gloednieuwe stateroom van het Koningsdam. Een complete hut (zonder badkamer) is op de Vakantiebeurs naar binnen gehaald en de bezoeker mag dit met eigen ogen aanschouwen. Bovendien is het achterdek van een schip nagemaakt mét uitzicht waar je op je gemak een kleine presentatie van de HAL kunt aanschouwen. Bij AIDA Cruises en Norwegian Cruise Line (beiden hal 10) kan je je laten informeren over alle schepen en bestemmingen.

Cruisespecialisten

Je cruise direct boeken kan vervolgens bij o.a. Cruisewinkel, Cruise Travel, All Ways Cruises, Marketcruise, Feenstra Rijn Lijn en Go for Cruise. Expeditiespecialist Polar XL staat op het vaarplein klaar voor de speciale expeditiecruises. VCK Cruises staat dit jaar in hal 3 bij de Verre Reizen. Daar kun je ideeën opdoen om te varen met de (ultra) luxe rederijen zoals Oceania Cruises, Silversea, Seabourn of Hapag-Lloyd.

Tot slot is het mogelijk om op het Vaarplein direct het laatste exemplaar van magazine Cruise & Style aan te schaffen.

Vakantiebeurs openingstijden

Een kaartje voor de Vakantiebeurs kost aan de deur 15,50 euro. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Tieners (13 t/m 16 jaar) betalen 6 euro, studenten 12,50 euro. De Vakantiebeurs is dagelijks open (13 januari-17 januari) van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 20:00 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger