Cruisereiziger
Reisbureau

Cruise Travel lanceert nieuwe gidsen tijdens Vakantiebeurs

CruiseTravelMagazine-300x251Cruise Travel luidt op de Vakantiebeurs het nieuwe jaar in met de presentatie van haar nieuwe cruisegids. “Samen met onze partners, rederijen en reisagenten, willen we in 2016 de Nederlandse cruisemarkt laten groeien,” zegt Eugène Westerink, algemeen directeur. “Cruisen is leuk voor iedereen, en dat is dus ook wat de gids uitstraalt.”

De gids leidt de lezer eenvoudig langs alle facetten van een cruisevakantie. Vooroordelen worden ontkracht en er staan handige tips in om uw droomcruise te vinden, zowel voor reizigers met cruise-ervaring als voor mensen die nog nooit gecruised hebben. Kortom: een complete cruise-handleiding. Uiteraard vind je ook de mooiste cruisebestemmingen, de belangrijkste rederijen en hun beste aanbod terug in de brochure.

Inspirerende Cruise & More rondreizen
Naast de algemene cruisegids verschijnt tegelijkertijd de brochure en prijslijst van onze Cruise&More rondreizen. Dit zijn cruises gecombineerd met de mooiste landarrangementen, in groepsverband of individueel. Ook themacruises, zoals de musicalcruise ter gelegenheid van het dertigjarige jubileum van Cruise Travel, zijn hierin opgenomen.

Bezoek Cruise Travel op de Vakantiebeurs
De nieuwe gidsen zijn gratis verkrijgbaar op de Vakantiebeurs, die van 13 t/m 17 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht. Cruise Travel is te vinden in hal 10, stand E0.10. Voor snelle beslissers zijn er speciale beursaanbiedingen en extra vroegboekkorting. De gidsen kunt u ook aanvragen op www.cruisetravel.nl/contact

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)