Winnaars Vakantiebeurs Awards 2016 bekend

De zes winnaars van de Vakantiebeurs Awards 2016 zijn bekend geworden: de virtuele gorilla, een nomadenreis door de Sahara, op fotoreis naar het Noorderlicht, een luxe fietsreis, kennismaken met het kloosterleven en sfeervolle waterlodges in Brabant. De Nederlandse consument kon online stemmen op hun favoriete nominatie. De winnaars zijn bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Winnaar Categorie Cruises & zeilen: Norge Reiser

Norge Reiser heeft een speciale fotoreis op een boot naar het Noorderlicht in het Noorden van Noorwegen, die begeleid wordt door de professionele natuurfotograaf Marco de Paauw.

Jurycommentaar: ‘Origineel om deze bijzondere reis waarbij men mogelijk het Noorderlicht kan zien te laten begeleiden door een echte natuurfotograaf.’

Momenteel staan twee reizen gepland met fotograaf Marco de Paauw. De eerste reis (8 dagen) vertrekt op 13 november 2016. De tweede reis gaat naar Noord-Spitsbergen in juni 2017 (12 dagen varen). Voor beide reizen is zeilschip Noorderlicht het onderkomen.

Award voor beste stand

Bovendien is er door het Team van de Vakantiebeurs, aangevoerd door de nieuwe Brand Manager Rianne Romijn ook de award uitgereikt voor de beste beurspresentatie. De award is gewonnen door Edventure Costa Rica, met reizen naar Nicaragua, Panama en Guatemala.

Commentaar Vakantiebeursteam: ‘Deze deelnemer heeft stands waar al je zintuigen worden geprikkeld en waar beleving en functionaliteit optimaal hand in hand gaan.’

Beoordeling jury
De vakjury heeft de inzendingen beoordeeld op originaliteit, innovatiekracht, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid. De jury bestaat uit: Marloes de Vries (Projectleider bij NBTC- NIPO), Isabel Mosk (Online strateeg en reisblogger), Irene Gunneweg (Onderwijsmanager School voor Toerisme & Recreatie ROC Mondriaan) en Sander Beunk (Campagne Manager Leisure Jaarbeurs).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.