Regent Seven Seas Cruises renoveert gehele vloot

Seven Seas Navigator Deluxe Suite
Seven Seas Navigator Deluxe Suite

Regent Seven Seas Cruises heeft haar plannen bekendgemaakt voor een uitgebreide, 125 miljoen dollar kostende, renovatieprogramma voor haar gehele vloot. In een periode van twee jaar worden achtereenvolgens de Seven Seas Navigator (lente 2016), Seven Seas Voyager (eind 2016) en de Seven Seas Mariner (lente 2017) onder handen genomen. In het droogdok krijgen de publieke ruimtes en suites een upgrade in de stijl van de toekomstige Seven Seas Explorer, het ‘meest luxueuze cruiseschip ooit’. Gasten ervaren daardoor dezelfde look-and-feel ongeacht op welk schip van de luxe cruiserederij ze besluiten mee te varen.

De Seven Seas Navigator bijt dus de spits af in Marseille op 31 maart 2016. Daarbij worden alle categorieën suites, alle lounges, de bibliotheek, het casino, de boetieks, de receptie-ruimte en de restaurants Compass Rose en La Veranda volledig gerenoveerd.  De werkzaamheden zullen op 13 april gereed zijn als het schip vertrekt voor een 11-daagse ‘Flawless French Riviera’ reis van Barcelona naar Rome met stops in Spanje, Frankrijk, Monaco en Italie. De Seven Seas Navigator brengt de zomer door in de Middellandse Zee om vervolgens naar Zuid-Afrika te gaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!