Nieuw logo voor 125-jarige Hapag-Lloyd Cruises

logo hapag lloydTer ere van de 125e verjaardag van Hapag Lloyd Cruises vernieuwt de cruisemaatschappij haar logo. De in Duitsland gevestigde rederij voert daarnaast een aantal veranderingen door. Zo zal de maatschappij voortaan haar internationale naam Hapag Lloyd Cruises overal in elk land gebruiken. De Duitse benaming Hapag Lloyd Kreuzfahrten zal in duitstalige landen niet meer te zien zijn.

“We zijn trots op de lange geschiedenis van ons bedrijf en we blijven vasthouden aan de vernieuwende pionierende geest van Albert Ballin. Ons doel is om het jubileum te gebruiken als startpunt van een aantal grote veranderingen,” zegt CEO Karl J. Pojer. “De internationale variant van onze nieuwe naam wordt wereldwijd begrepen en spreekt een moderne internationale doelgroep meer aan.”

Het logo heeft een vernieuwing ondergaan met een eleganter symbool en de toevoeging van het ontstaansjaar 1891 van Hapag Lloyd. In dat jaar werd de eerste cruise gemaakt. De kleuren in het logo zijn eleganter geworden door donkerder oranje en blauw te gebruiken.

Onder de naam  ‘The story begins right here’ wordt een nieuwe campagne gelanceerd. De website  www.since-1891.com vertelt de historie van de rederij. Toekomstige cruisers krijgen bovendien vanaf 22 januari tot 125 dagen verder, een korting van 12,5% op bepaalde cruises.

Cruises bij Hapag Lloyd Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsCaptain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)