NCL, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises niet naar Turkije

Kusadasi
Kusadasi

In navolging van Crystal Cruises en MSC Cruises heeft ook Norwegian Cruise Line Holding (NCLH) besloten om voorlopig alle stops in Turkije van de cruiseschepen van haar 3 cruisemerken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises te annuleren. Momenteel worden de routes van de schepen hierop aangepast. In plaats van de geannuleerde havens zullen bestemmingen in Griekenland en Malta worden bezocht.

‘Onze primaire zorg is om de veiligheid van onze gasten en bemanning te garanderen. Door de recente gebeurtenissenin Turkije hebben we besloten om alle stops naar het land in 2016 op te schorten voor alle merken van NCLH. We zullen de situatie blijven monitoren en toekomstige routes aanpassen indien nodig. Momenteel zijn we bezig om gasten op de getroffen cruises te informeren over de routewijzigingen en de websites bij te werken’, aldus NCLH in een statement.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​