Ralph Remkes benoemd tot General Manager Noord-Europa Costa Group

Ralph Remkes
Ralph Remkes

Ralph Remkes is per 13 januari 2016 aan de slag gegaan bij de Costa Group in de functie van General Manager Noord-Europa. Rekems, die eerder werkte in diverse marketingposities bij o.a. Beslist.nl, Neckermann.com en Bol.com krijgt de leiding over de onlangs opgerichte Noord-Europese regio met een coördinatiecentrum op het Costa Cruises kantoor in Amsterdam.

Recent besloten Costa Cruises en AIDA Cruises om hun krachten te bundelen in een nieuwe gezamenlijke Sales & Marketing organisatie in Nederland, België, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken met als doel om haar partners op de lokale markt (reisagenten e.d.) nog beter van dienst te zijn. In de nieuwe organisatie fungeert Kay Sion inmiddels als Head of Sales Benelux Costa Group en Cindy Langbroek als Key Account Manager Nederland Costa Group.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!