Cruises vanuit Amsterdam op Norwegian Jade in 2017

Norwegian Jade
Norwegian Jade

Norwegian Cruise Line biedt in de zomer van 2017 een serie van 7-daagse West-Europese cruises aan op de Norwegian Jade waarbij het mogelijk is om in Amsterdam op te stappen. De route bevat stops in Zeebrugge, Le Havre, Southampton en Hamburg. In de twee laatste genoemde havens kan ook worden ingescheept. Het cruiseschip uit de Jewel-klasse zal opgefrist haar opwachting maken in Europa na een droogdok van 2,5 week. De cruises maken onderdeel uit van het zomerprogramma 2017 dat de cruisemaatschappij dinsdag bekendmaakte.  (Update mei 2017: helaas is Amsterdam uit de routes geschrapt en zal het niet mogelijk zijn om in Amsterdam op te stappen. Wel in Southampton.)

De Norwegian Jade is een van de vijf cruiseschepen uit de vloot van Norwegian Cruise Line die volgend jaar zomer tussen april en oktober in Europa is te bewonderen. Dat is een record in de historie van de Amerikaanse rederij. De Norwegian Getaway, de op een na nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, komt voor de eerste keer sinds haar oplevering in 2014 terug naar Europa voor 10-daagse cruises op de Oostzee vanuit Kopenhagen of Warnemunde.

De recent gerenoveerde Norwegian Epic zal 8-daagse cruises gaan varen in het Westelijk gedeelte van de Middellandse Zee met vertrek uit Barcelona, Civitavecchia of Marseille. Ook de Norwegian Spirit en de Norwegian Star gaan cruisen in de Middellandse Zee. De Norwegian Spirt maakt afwisselende 11- en 12-daagse tussen Barcelona en Venetië en de Norwegian Star gaat na haar terugkomst uit Australië vanuit Venetië naar Griekenland en Turkije tijdens afwisselende 7-, 8- en 11-daagse cruises.

Cruises op de Norwegian Jade zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!