Princess Cruises start renovatieprogramma The Come Back New Promise

Princess Cruises gaat onder de naam “The Come Back New Promise” het bedrag van $450 miljoen investeren in een meerjarig verbeterprogramma in hun cruiseschepen. De verbeteringen staan volledig in het teken van de cruisepassagier die daardoor een mooiere cruise ervaring gaat beleven. Wat exact gerenoveerd gaat worden is onbekend.

Het vorig jaar heeft Princess al nieuwe initiatieven gelanceerd waarbij de spa en dineropties verbeterd worden. Zo is er een samenwerking met chefkok Curtis Stone, een nieuwe dineroptie Salty Dog Gastropub en introduceert de rederij een nieuw Princess Luxury Bed dat alle 44.000 bedden vervangt. Onder de naam Come Back New Promise Campaign zijn er samenwerkingen gestart met tv zender Discovery Channel voor themaweken als Shark Week en is er een samenwerking met musicalgigant Stephen Schwartz voor unieke Princess musicals.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.