Norwegian Cruise Line maakt vernieuwingsprogramma bekend

Geat Stirrup Cay
Great Stirrup Cay

Norwegian Cruise Line heeft een nieuw programma gelanceerd dat bestaat uit verschillende initiatieven waaronder renovaties van haar cruiseschepen en prive-eiland en upgrades van haar service en culinaire standaard. Er wordt in een tijdsbestek van 2 jaar meer dan 400 miljoen dollar geïnvesteerd in ‘The Norwegian Edge’. De start vond plaats in 2015 en loopt tot en met 2017 door.

Het uitgebreide renovatieprogramma moet 9 cruiseschepen uit haar vloot een volledig nieuwe ‘look & feel’ geven, waardoor het voor gasten voelt alsof ze op een van de nieuwste schepen varen. Daarvoor krijgen veel openbare ruimtes waaronder restaurants, bars en lounges een make-over en worden technologische vernieuwingen doorgevoerd. De Norwegian Epic (oktober 2015) en Norwegian Gem (november 2015) hebben reeds een transformatie ondergaan. De Pride of America, Norwegian Sun (lente 2016), Norwegian Dawn (zomer 2016), Norwegian Spirit, Norwegian Sky en Norwegian Pearl (winter 2017) en Norwegian Jade (lente 2017) volgen later.

Norwegian Cruise Line heeft daarnaast ook plannen om haar privé-bestemmingen onder handen te nemen. Het neemt meer tijd voor de ontwikkeling van Harvest Caye in Belize. Het ‘resort’ krijgt een groot zwembad, een exclusief strand, een lagune voor watersport en eigen luxe cabana’s. De opening is uitgesteld tot november 2016. Ook het privé-eiland Great Stirrup Cay op de Bahamas krijgt nieuwe voorzieningen waaronder privé-vertrekken, luxe ontspanningsruimtes, verschillende eet- en drinkgelegenheden en interactieve activiteiten die in het voorjaar van 2017 gereed zijn.
Op culinair gebied heeft Norwegian Cruise Line ook enkele nieuwigheden in petto. In 2016 biedt de rederij op al haar cruiseschepen nieuwe verbeterde menu’s in het hoofdrestaurant inclusief a la carte gerechten (tegen betaling). Vanaf 31 januari 2016 worden ook de menu’s van de specialiteitenrestaurants vervangen. Ze maken hun intrede op de Norwegian Breakaway (31 jan), Norwegian Getaway (14 feb), Norwegian Epic (6 mrt), Pride of America (15 mrt), Norwegian Gem (1 apr) en Norwegian Dawn (jun). Ze zijn al beschikbaar op de Norwegian Escape.

Cruises op de Norwegian Escape zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!