Cruisereiziger
Suite

Seabourn onthult meer details over de Grand Wintergarden Suites

Seabourn EncoreSeabourn heeft meer details bekendgemaakt over de twee Grand Wintergarden Suites, de meest luxe en tevens grootste suites aan boord van haar nieuwste cruiseschip Seabourn Encore, dat eind 2016 wordt gelanceerd. De suites, ontworpen door Adam D. Tihany, omvatten elk 144 vierkante meter aan binnen- en buitenruimte. In het oog springt het eigen solarium met bad en loungebank. Verder beschikken ze over grote ramen, twee slaapkamers, 2,5 badkamers, twee privé-veranda’s, eettafel voor 6 personen, een sofa, een bar, een espressomachine en 3 flatscreen televisies. In de badkamers is een aparte whirlpool en douche aanwezig en staan er badproducten klaar van Molton Brown. Gasten in de Grand Wintergarden suites genieten daarnaast, net als andere suitegasten, van extra voorzieningen waaronder privé-transfers bij in- en ontscheping en gratis internet.

“Seabourn Encore’s Grand Wintergarden Suites zullen twee van de mooiste en opvallendste suites in het hoogste segment van de luxereizen zijn,” aldus Christopher Prelog, Seabourn Vice-President Hotel Operations. “Zoals bij een ruime vakantiewoning, zullen de gasten beschikken over subliem comfort, met in het bijzonder het privésolarium met bad en loungebed.”

Gasten in de Grand Wintergarden suites en andere luxesuites krijgen heel wat extra faciliteiten, zoals de persoonlijke dienstverlening van de Guest Service Manager, privétransfers met de auto bij het aan en van boord gaan, gratis internet, dagelijkse krantenlevering aan de suite, zachte badjassen, grote mand met tropisch fruit, mooie verse bloemen, een uitgebreide in-suite naslagbibliotheek, enzovoort.
In alle suites aan boord van Seabourn Encore worden de gasten in de watten gelegd, van een welkomstfles gekoelde champagne met hapjes tot de persoonlijke service van een attente Personal Suite Stewardess. In alle discretie zorgt de stewardess voor de favoriete designzepen van de gast, een puur verwenbad, het bijvullen van ijs en bar, de wasservice of helpt ze de gasten bij speciale verzoeken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger