Cruisereiziger
OntspanningSpa

Nieuwe digitale brochure over Wellness bij Cruise Vertrekpunt

Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam met een reisbureau op het SS Rotterdam neemt haar gasten mee in de wereld van Wellness op zee. In hun nieuwe digitale brochure bezoeken ze virtueel de spa’s van een aantal rederijen, zoals de Aurea Spa van MSC Cruises, de Greenhouse Spa van Holland America Line en Cloud 9 op het nieuwste schip van Carnival Cruise Line, de Carnival Vista.

Nieuwsgierig geworden? Binnenkort organiseert Cruise Vertrekpunt op 20 februari 2016 informatie bijeenkomsten over cruisen. Deze presentaties worden gegeven op het SS Rotterdam in Rotterdam. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer info en aanmelden: tel. 010-82 09 845 of klik hier.

De digitale brochure:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger