Nieuwe digitale brochure over Wellness bij Cruise Vertrekpunt

Cruise Vertrekpunt uit Rotterdam met een reisbureau op het SS Rotterdam neemt haar gasten mee in de wereld van Wellness op zee. In hun nieuwe digitale brochure bezoeken ze virtueel de spa’s van een aantal rederijen, zoals de Aurea Spa van MSC Cruises, de Greenhouse Spa van Holland America Line en Cloud 9 op het nieuwste schip van Carnival Cruise Line, de Carnival Vista.

Nieuwsgierig geworden? Binnenkort organiseert Cruise Vertrekpunt op 20 februari 2016 informatie bijeenkomsten over cruisen. Deze presentaties worden gegeven op het SS Rotterdam in Rotterdam. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer info en aanmelden: tel. 010-82 09 845 of klik hier.

De digitale brochure:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.