Cruise & Maritime Voyages biedt Wereldcruise MS Magellan aan vanuit Amsterdam

MagellanCruisereizigers hebben volgend jaar de unieke mogelijkheid om een wereldcruise te maken met vertrek en aankomst in Amsterdam. Op 6 januari 2017 kan in de hoofdstad worden ingescheept op het cruiseschip MS Magellan van de Britse rederij Cruise & Maritime Voyages voor een reis van 121 dagen waarbij alle continenten zullen worden aangedaan. Er kan reeds worden geboekt voor prijzen vanaf 11.199 euro per persoon (binnenhut, excl. aanvullende kosten).

Vanuit Nederland wordt koers gezet via de Azoren naar het Caribisch gebied (o.a. Curacao en Aruba). Na het cruisen door het Panamakanaal en een tussenstop in Mexico gaat het over de evenaar naar Frans-Polynesië en de Cookeilanden. De Stille Oceaan wordt overgestoken voor een bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië. Dan vervolgt de MS Magellan zijn weg naar Indonesië.

Nadat wederom de evenaar is gepasseerd volgt Brunei, Maleisië, Filipijnen en China. Aansluitend wordt de Hainan Strait genomen. Vervolgens staan Vietnam, Singapore, Maleisië, India, Malediven, Oman, Egypte en Jordanië op het programma. Na het passeren van het Suez-kanaal gaat het via Israël terug naar Europa waar het Griekenland, Malta, Gibraltar en Portugal en Engeland aandoet. Op 6 mei 2017 keert het MS Magellan terug in Amsterdam.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van het MS Magellan.

Deze cruise is boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.