Cruisereiziger
Reddingsoperatie

Disney Wonder pikt 12 Cubanen op uit zee

Disney Wonder
Disney Wonder

Het cruiseschip Disney Wonder heeft afgelopen weekend op weg naar de Kaaimaneilanden ten zuidoosten van Cuba 12 personen, vermoedelijk migranten, opgepikt. Dat heeft de Amerikaanse Kustwacht laten weten aan de Amerikaanse televisiezender CNN. De Cubanen bevonden zich op een gammel bootje wat mogelijk op weg was naar de Verenigde Staten. Ze zijn aan boord genomen van het schip van Disney Cruise Line en daarna overgedragen aan de autoriteiten op Grand Cayman. De Disney Wonder is bezig aan een 6-daagse Caribbean cruise van en naar Miami met stops in George Town (Grand Cayman) en Castaway Cay (Bahamas).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger