Duitse tv kok Tim Mälzer kookt voor AIDA

Tim_Maelzer_.JPGAIDA Cruises gaat een samenwerking aan met de bekende Duitse tv kok en restauranteigenaar Tim Mälzer uit Hamburg. Hij zal speciale culinaire evenementen aan boord van de AIDA schepen gaan bijwonen. De samenwerking start aan boord van de gloednieuwe AIDAprima in de nieuwe kookstudio, voor het eerst aan boord van een AIDA schip. Cruisepassagiers krijgen een handson adviezen of krijgen een culinaire kookshow of workshops voorgeschoteld van bekende koks.

Hoogtepunt wordt onder andere de Tim Mälzer kookschool en ook voor kinderen. Daarin leren zij gezonde gerechten en kook-wetenschap. De chefkok heeft ervaring genoeg dankzij een speciale serie ‘Klasse, Kochen’ waarin hij het koken naar de scholen heeft toegebracht in Duitsland. Tim Mälzer zal op bepaalde cruises meevaren.

Als laatste onderdeel van de samenwerking zullen Tim Mälzer’s creaties in de AIDA restaurants aan boord worden gebracht. Op elk van de AIDA schepen in de vloot zal elke dag een Tim Mälzer gerecht te kiezen zijn in een speciale Tim Mälzer kraam in het buffetrestaurant.

De AIDAprima vaart vanaf mei 2016 het hele jaar wekelijks vanaf Rotterdam naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Cruises zijn boekbaar vanaf € 480 bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.