Duitse tv kok Tim Mälzer kookt voor AIDA

Tim_Maelzer_.JPGAIDA Cruises gaat een samenwerking aan met de bekende Duitse tv kok en restauranteigenaar Tim Mälzer uit Hamburg. Hij zal speciale culinaire evenementen aan boord van de AIDA schepen gaan bijwonen. De samenwerking start aan boord van de gloednieuwe AIDAprima in de nieuwe kookstudio, voor het eerst aan boord van een AIDA schip. Cruisepassagiers krijgen een handson adviezen of krijgen een culinaire kookshow of workshops voorgeschoteld van bekende koks.

Hoogtepunt wordt onder andere de Tim Mälzer kookschool en ook voor kinderen. Daarin leren zij gezonde gerechten en kook-wetenschap. De chefkok heeft ervaring genoeg dankzij een speciale serie ‘Klasse, Kochen’ waarin hij het koken naar de scholen heeft toegebracht in Duitsland. Tim Mälzer zal op bepaalde cruises meevaren.

Als laatste onderdeel van de samenwerking zullen Tim Mälzer’s creaties in de AIDA restaurants aan boord worden gebracht. Op elk van de AIDA schepen in de vloot zal elke dag een Tim Mälzer gerecht te kiezen zijn in een speciale Tim Mälzer kraam in het buffetrestaurant.

De AIDAprima vaart vanaf mei 2016 het hele jaar wekelijks vanaf Rotterdam naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Cruises zijn boekbaar vanaf € 480 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)