Vakantie, relaxen en dansen met de beste choreografen op één schip!

Logo Mundo Dance CruisesMundo Dance Cruises organiseert een unieke cruise vakantie voor dansliefhebbers van alle leeftijden op de Carnival Vista van Carnival Cruise Line. Je kunt workshops volgen van de grootste choreografen van Nederland en België (bekend van onder andere So You Think You Can Dance), culinair genieten in één van de twaalf restaurants, een filmpje kijken in het nieuwe IMAX theater, relaxen aan het zwembad en nog veel meer!

De reis vindt plaats van 29 juli tot 6 augustus 2016. Je vliegt naar Barcelona en vaart vervolgens op de gloednieuwe Carnival Vista naar Sardinië, Rome, Napels, Florence, Marseille, Palma de Mallorca en Barcelona.
Naast het bezoeken van deze plaatsen worden er iedere dag workshops Modern (Min Hee Bervoets), Modern/Jazz (Laurent Flament), Broadway/Jazz (Michel Froget), Latin (Koen en Roemjana) en Hip-Hop (Roy Julen) gegeven. De workshops zullen voornamelijk in de ochtend plaatsvinden en vervolgens houd je genoeg tijd over, om alle steden te ontdekken. Op een zeedag zullen de workshops in de ochtend en in de namiddag plaatsvinden.

Ben jij een echte dansliefhebber en wil je een vakantie combineren met je passie voor dansen? Neem dan contact op met Vivian van der Weide van The Travel Club of ga naar http://www.mundodancecruises.nl voor meer informatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)