Carnival Cruise Line pas in voorjaar 2018 naar China

Carnival Magic
Carnival Magic

Carnival Cruise Line heeft besloten om haar toetreding tot de Chinese cruisemarkt met een jaar uit te stellen. Het cruiseschip Carnival Magic zou in het voorjaar van 2017 worden geherpositioneerd naar China. Een jaar later zou de Carnival Splendor haar voorbeeld volgen. Aangezien de Amerikaanse rederij slechts met 1 schip haar debuut wil maken in het grote Aziatische land schuift alles een jaar op. De Carnival Magic blijft daardoor tot begin 2018 cruises maken vanuit Los Angeles naar Hawaii en de Mexicaanse Riviera. Een recente herziening van de inzet van de vloot in de komende jaren en het afwegen van de vraag naar capaciteit is volgens een statement van Carnival Cruise Line de reden voor uitstel.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.