Seabourn en chef Thomas Keller introduceren nieuw culinair repertoire

sonoma_duck_breast_poele_0
Foto: Seabourn

Seabourn heeft de eerste recepten van de Amerikaanse chef Thomas Keller onthuld. Het menu biedt een reeks aan gerechten, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, in meerdere eetgelegenheden aan boord van Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, en Seabourn Quest. “We zijn erg trots om de eerste menu’s van chef Keller aan boord van onze vloot te delen,” aldus Richard Meadows, President bij Seabourn. “Zijn menukeuze bevestigd dat deze samenwerking het culinaire aspect aan boord van onze schepen naar een nog hoger niveau wordt gebracht. We zijn dan ook erg blij dat onze gasten nu de mogelijkheid hebben, om de kwaliteiten van top chef Keller zelf te proeven.”

Chef Keller heeft, samen met zijn ervaren personeel en Seabourn’s culinaire team, gewerkt aan de verbetering van het bestaande menu. Naast de vele culinaire hoogstandjes zijn er speciale thema-avonden in restaurant ‘the Colonnade’ die een eerbetoon geven aan chef Keller’s kindertijd, waar klassieke gerechten zoals spareribs worden geserveerd om een gezellige diner-ervaring te creëren. Bij het zwembad is ‘Patio Grill’ een klassieke favoriet, inclusief zijn kenmerkende Napa Burger en ambachtelijke “Yountwurst”. Chef Keller’s formele Frans-Amerikaanse culinaire stijl wordt op geselecteerde avonden aangeboden in ‘The Restaurant,’ dat een grote verscheidenheid aan gerechten omspant, waaronder:

Voorgerechten:
• Terrine van Moularde eendenlever
Truffel ‘Pain de Genes,’ gecomprimeerde Aziatische peer en Siciliaanse pistache

Hoofdgerechten:
• Boekweit Gnocchi
Met tamari geglazuurde shiitake champignons, gouden bieten, savooiekool en yuzu
• Sonoma eendenborst “Poêle”
Krokante “rilettes”, geglazuurde Harukei rapen, ingelegde bosbessen en een puree van rode kool

Nagerechten:
• Gember en yoghurt Semifreddo
Opgeklopte groene thee en citroen meringue
• Champagne en Granny Smith appel Trifle
Chantilly crème, vanille vla en champagne gelei

Als onderdeel van de samenwerking, heeft chef Keller Seabourn geïntroduceerd aan zijn leveranciers in de Verenigde Staten. Seabourn is erg blij om de fijnste ingrediënten te mogen gebruiken van leveranciers zoals; Elysian Field Farms, Rancho Gordo, Hobbs Applewood smoked Meats, Marshall Farms Honey, Snake River Farms, Newport Meats, True Foods, Sonoma Poultry, Gourmet Attitude, Le Sanctuaire en Cowgirl Creamery / Tomales Bay Foods.

Een nieuw kenmerkend restaurant zal in mei worden geïntroduceerd aan boord van Seabourn Quest. Het restaurant zal uiteindelijk over de gehele vloot worden gelanceerd, inclusief de twee nieuwste schepen van de vloot; Seabourn Encore die eind 2016 zal gaan varen en Seabourn Ovation die in de vroege lente van 2018 geïntroduceerd wordt.

Cruises op bijvoorbeeld de Seabourn Quest zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)