Video: Queen Victoria kleurt paars voor Internationale Vrouwendag

Het cruiseschip Queen Victoria van Cunard kleurde dinsdag tijdens haar stop in Sydney paars ter viering van Internationale Vrouwendag. Speciaal voor de gelegenheid was er op de romp een 60-meter lange banner opgehangen met de boodschap van de campagne van dit jaar ‘#PledgeForParity’ vlak nadat het schip was aangemeerd bij de Sydney Circular Quay. Bij het ondergaan van de zon werd de Queen Victoria in paars licht gehuld, de internationaal erkende kleur voor de rechten van vrouwen. ‘s Avonds werd er aan boord een speciale bijeenkomst gehouden voor toonaangevende vrouwen uit Australië op diverse terreinen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!