Nieuw schip AIDAperla in Middellandse Zee vanaf 2017

AIDAprima
AIDAprima @ Aida Cruises

AIDA Cruises maakte vandaag bekend dat het zusterschip van de AIDAprima, de AIDAperla gaat heten. In 2017 komt het schip in de vloot. Dit nog in aanbouw zijnde cruiseschip bij Mitsubishi in Japan, zal het hele jaar éénweekse cruises gaan maken in de Middellandse Zee. Thuishaven wordt Mallorca en vanaf daar vaart ze naar Corsica, Civitavecchia (Rome), Livorno (Florence) en Barcelona. In Barcelona zal het ook mogelijk zijn om je cruise op de AIDAperla te beginnen.

Vanaf 1 juli 2016 kunnen de eerste voorboekingen worden gedaan voor de AIDAperla.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.