Nieuw schip AIDAperla in Middellandse Zee vanaf 2017

AIDAprima
AIDAprima @ Aida Cruises

AIDA Cruises maakte vandaag bekend dat het zusterschip van de AIDAprima, de AIDAperla gaat heten. In 2017 komt het schip in de vloot. Dit nog in aanbouw zijnde cruiseschip bij Mitsubishi in Japan, zal het hele jaar éénweekse cruises gaan maken in de Middellandse Zee. Thuishaven wordt Mallorca en vanaf daar vaart ze naar Corsica, Civitavecchia (Rome), Livorno (Florence) en Barcelona. In Barcelona zal het ook mogelijk zijn om je cruise op de AIDAperla te beginnen.

Vanaf 1 juli 2016 kunnen de eerste voorboekingen worden gedaan voor de AIDAperla.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)