Serena Melani eerste vrouwelijke kapitein Regent Seven Seas Cruises

Seven Seas MarinerSerena Melani is de eerste vrouwelijke kapitein op 21 februari 2016 aan het roer van de Seven Seas Mariner. Zij is de eerste in de vloot van rederij Regent Seven Seas. Kapitein Melani, 42 jaar, is geboren Toscaanse in Italië. Na een nautische opleiding werkte ze op olie- en gastankers en zeven jaar op andere cruiseschepen voor ze ging werken bij Regent Seven Seas Cruises in 2010. In de vloot van Regent werkte ze zich op naar de functie van kapitein.

Kapitein Melani neemt haar taak serieus, maar geniet er erg van. “Op cruiseschepen reis je naar veel exotische plekken en ontmoet je zoveel interessante mensen,” zegt Malani. “Het is schip is net een klein dorp. En ik ben er kien op dat alle gasten een unieke en fijne reis hebben.”

Cruiseschip Seven Seas Mariner vaart met slechts 700 passagiers een deel van het jaar in Alaska of het Caribisch gebied. In de lente van 2017 krijgt het schip een renovatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.