Zonnedek Costa Luminosa wordt in Sydney getransformeerd tot catwalk

Jessica Minh Anh to host J Spring Fashion Show 2016 on Costa Luminosa in Sydney
Foto: Jessica Minh Anh

Na een catwalk over o.a. de Grand Canyon en de Eiffeltoren zal fashion show producer en model Jessica Minh Anh het zonnedek van de Costa Luminosa transformeren in ‘s werelds nieuwste catwalk. Dit gebeurt bij de stop van het cruiseschip van Costa Cruises in Sydney tijdens haar wereldcruise. Met op de achtergrond het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge zal de J Lente modeshow op 14 maart kunst, architectuur, cultuur en mode samenbrengen. Er zal zowel haute couture, prêt-à-porter en sieradencollecties uit 4 continenten van diverse internationale merken worden gepresenteerd. Het is de tweede keer dat Minh Anh en Costa Cruises een samenwerking aangaan. Eerder was de J Winter modeshow al te zien op de Costa Atlantica in Dubai in 2013.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!