Video: Harmony of the Seas vertrokken voor eerste zeetesten

’s Werelds grootste cruiseschip, Harmony of the Seas, is donderdag vanaf de scheepswerf STX Les Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire vertrokken voor haar eerste zeetesten op de Atlantische Oceaan. Het derde schip uit de Oasis-klasse van Royal Caribbean zal een korte trip maken naar de eilanden Belle-Ile-en-Mer en Ile d’Yeu. Onderweg worden onder andere de motoren, boegschroeven, stuurinrichting en stabiliteit van het schip getest. Zondagochtend wordt het weer terug verwacht in Frankrijk. Een tweede reeks testen zal in april worden uitgevoerd. De Harmony of the Seas (362 meter lang) komt in mei van dit jaar in de vaart.

Cruises zijn onder andere boekbaar vanaf €511 bij:

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​