Video: Culinair genieten met Holland America Line

Holland America Line heeft een volgende video uit een serie van 4 gepubliceerd over het cruisen met de rederij. In de aflevering genaamd ‘Holland America Line is….Culinair genieten’ staan de verschillende dinermogelijkheden bij de rederij centraal. Hoe ervaren gasten dit aan boord?

Holland America Line Mariner Video – Culinair Genieten from Holland America Line Rotterdam on Vimeo.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)