Emma Schweiger wordt doopmoeder AIDAprima

De jonge 13-jarige  Duits Amerikaanse actrice Emma Schweiger  zal de AIDAprima dopen op 7 mei 2016 in Hamburg. Tijdens de 827e Hamburger Geburtstag wordt de AIDAprima ‘s morgens vroeg feestelijk onthaald samen met de AIDAaura.

“Ik ben zo blij dat ik de kans krijg om doopmoeder van dit super mooie schip te worden. Ik denk dat leeftijd niet uitmaakt, iedereen moet op vakantie kunnen doen waar ze zin in hebben – zonder stress of verplichtingen. En dat is precies wat ik zal kunnen doen op de AIDAprima,” zegt de 13-jarige.

De AIDAprima zal afmeren bij Steinwerder Cruise Center. AIDA Cruises maakt een groot feest van de doop. Zo zijn er verschillende activiteiten aan de kade en worden bezoekers op de doopdag met een shuttle boot vanaf Binnenhafen Süd naar de cruiseterminal gebracht.

De doopceremonie begint rond 20:00 uur ‘s avonds wanneer de AIDAprima vanaf Steinwerder vertrekt naar de Elbe Philharmonic Hall. Daar ontmoet de AIDAprima de AIDAaura voor de Landungsbrücken  Na een indrukwekkende lichtshow om 22:00 uur zal Emma Schweiger samen met kapitein Detlef Harms de AIDAprima dopen rond 22:15 uur. Het event wordt door AIDA Cruises live uitgezonden op de website.

Het hele jaar door vaart de AIDAprima vanuit Rotterdam achtdaagse cruises naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)