Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

AIDAprima aangekomen in Singapore

AIDAprima
AIDAprima @ Aida Cruises

Op zondag 20 maart 2016 bereikte de gloednieuwe AIDAprima haar eerste haven, Singapore, op weg van Japan naar Hamburg. Morgen op dinsdag 20 maart begint het schip aan de volgende reis, richting Oman waar het schip op 29 maart aankomt. Volgens verschillende media bezoekt het schip daarna nog Limassol, Cadiz en Rotterdam (19 april – 12:00uur en vertrek op 20 april om 06:00 uur). Het schip komt op 21 april 2016 voor het eerst aan in Hamburg.

In Singapore zijn ongeveer 40 containers aan boord gekomen met materialen. Daarmee worden de komende dagen, de winkels van de winkelpromenade AIDA plaza bevoorraad. Ook wordt de kunstgallerij voorzien van kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars. Tijdens de tocht naar Hamburg is het personeel, 900, bezig om alles klaar te maken voor de eerste gasten.
Het licht en geluid van het nieuwe Theatrium, de Beach Club en sportgebied Four Elements worden ingesteld en het Show Ensemble is hard bezig met repeteren.

De AIDAprima start haar eerst cruise vanaf 25 april vanuit Hamburg. Dit is een korte cruise van vier dagen naar Southampton en terug naar Hamburg.

Vanaf 30 april 2016 vaart de AIDAprima wekelijks vanaf Hamburg een achtdaagse route waarbij ook in Rotterdam opgestapt kan worden.

Cruises zijn boekbaar vanaf €499 bij onder andere:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger