Overzicht 1 april grappen in de cruisewereld


Cruiseliefhebbers moesten vandaag, 1 april, weer op hun tellen passen. Verschillende cruisemaatschappijen en (cruise)reisbureaus probeerden hun klanten in de maling te nemen. Hieronder een overzicht van de grappen en grollen.

Reisbureau Cruisereizen.nl biedt vanaf vandaag speciale zwemlessen bij elke boeking aan. Om nooit meer je cruiseschip te missen. Uit onderzoek bleek dat 99% van de passagiers het schip nét zouden halen als ze in het water zouden springen en achter het cruiseschip aan zouden zwemmen.

Carnival Cruise Line maakte hun eerste cruiseduikboot bekend, Carnival Submarine, met uitgebreide faciliteiten zoals een aquarium en speciale cocktails aan boord zoals de Yellow Submarine. De duikboot zou gaan varen vanaf januari 2017.

qm2Cunard stelde iedereen op de hoogte van de nieuwe kleuren van de Queen Mary 2 die het schip op haar boeg zou gaan krijgen; drie kleuren groen. Dit als onderdeel van de renovatie die in juni 2016 toch al zou gaan plaatsvinden.

Bij reisbureau Dreamlines kon je vanaf vandaag de eerste pirate.  cruise boeken met een echte schattenjacht op een onbewoond eiland. Dit ‘’schateiland’’ wordt beschouwd als het voorbeeld voor de roman van Robert Louis Stevenson. Bijzonder is dat de vinder van de schat wacht een goudstaaf ter waarde van ongeveer een miljoen euro.

Rederij Royal Caribbean in Groot-Brittannië had plannen om in 2030 het eerste cruise spaceship  de ruimte in te sturen. Aan boord zouden de shows aangepast worden aan gewichtloosheid en uiteraard speciale ruimte menu’s.

Celebrity Cruises introduceerde twee koeien, South en Hampton, die voortaan het grasveld op het hoogste denk bij de Solstice Class schepen zouden begrazen. De melk kon bovendien geschonken worden aan de gasten.

Heb jij nog andere leuke 1 april grappen gezien in de cruisewereld? Laat het in een reactie aan ons weten!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)