Seabourn onthult ontwerp Observation Bar op Seabourn Encore

Oberservation Bar Seabourn Encore
Observation Bar

Seabourn heeft het ontwerp onthuld van de Observation Bar aan boord van haar nieuwste ultra-luxe cruiseschip Seabourn Encore, dat in december 2016 wordt gelanceerd. De Observation Bar is te vinden op dek 11 en bevat glazen wanden van de vloer tot aan het plafond. Het hoogste indoor uitkijkpunt op het schip biedt gasten een adembenemend uitzicht van 270 graden op zee en de havens. Het middelpunt van de lounge wordt een lichtkoepel, waardoor de bar in zonlicht en maneschijn baadt. Rond de bar staan barkrukken en comfortabele lederen fauteuils.

In de Observation Bar zullen de hele dag versnaperingen en drankjes verkrijgbaar zijn. In de ochtend wordt voor de vroege vogels een continentaal ontbijt aangeboden en in de middag zal er thee worden geschonken. ‘s Avonds wordt de lounge een plek voor cocktails, hapjes en piano entertainment voor en na het diner. ‘De Oberservation Lounge is een prachtige ruimte waar onze gasten de hele dag van kunnen genieten. Een ideale plek om te ontspannen en gesprekken te voeren met andere gasten onder het genot van een prachtig uitzicht’, aldus Richard Meadows, president van Seabourn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!