Vier korte cruises Mein Schiff 5 voor doop en inaugurele cruise

Mein Schiff 5
Mein Schiff 5

Het Duitse TUI Cruises heeft vier korte oefen-cruises van de Mein Schiff 5 bekendgemaakt voordat de officiële inauguratiecruise en doop plaatsvinden op 15 juli 2016 in Travemünde.

De vier cruises starten op 29 juni, 3 juli, 6 juli en 10 juli 2016 en gaan richting Scandinavië of bestemmingen aan de Baltische Zee. De cruises zijn 4 of 5 daagse cruises vanuit Kiel richting Kopenhagen en Oslo of Göteborg. De route van 6 juli gaat van Kiel naar Gdingen/Danzig en Bornholm.

De bemanning van het schip gebruikt de cruises om te oefenen en vertrouwd te raken met het schip.

De vierdaagse cruise kost €498 (binnenhut), de vijfdaagse begint bij €598. Alle prijzen zijn Premium all-inclusive (zeer veel inclusief, uitgezonderd enkele restaurants) De Mein Schiff 5 (2500 gasten) wordt momenteel gebouwd bij de Meyer Werft in het Finse Turku als derde nieuwbouwschip voor TUI Cruises.

Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.