Renovatie Azamara Quest in volle gang in Singapore

Reimagine AzamaraNa de grondige renovatie van de Azamara Journey in Freeport (Bahamas) is het nu de beurt aan de Azamara Quest in een droogdok in Singapore. Het kleine cruiseschip zal nieuwe locaties, publieke ruimtes en technologische verbeteringen ontvangen. Zo zullen er nieuwe suites, badkamers, vernieuwde hutten en spa suites komen. Verder een nieuwe tapasbar, lounge, nieuwe jacuzzi’s en heringericht zwembaddek. Bovendien komt er sneller internet beschikbaar.

De Azamara Quest start als vernieuwd cruiseschip op 15 april vanuit Singapore. Ze reist daarna door naar de Middellandse Zee en Noord-Europa vanwaar het schip uit Southampton en Amsterdam cruises zal maken.

Kapitein Jose Vilarinho bevindt zich momenteel op de werf bij zijn schip de Azamara Quest. Hij plaatste foto’s van de derde dag van de intensieve renovatie.

 

QUEST – DAY 3 – Can you REimagine the QUEST after Dry Dock , With New Suites , New Bathrooms, All cabins refreshed,…

Geplaatst door Jose Vilarinho op vrijdag 1 april 2016

 

Cruises op de Azamara Quest zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.