Renovatie Azamara Quest in volle gang in Singapore

Reimagine AzamaraNa de grondige renovatie van de Azamara Journey in Freeport (Bahamas) is het nu de beurt aan de Azamara Quest in een droogdok in Singapore. Het kleine cruiseschip zal nieuwe locaties, publieke ruimtes en technologische verbeteringen ontvangen. Zo zullen er nieuwe suites, badkamers, vernieuwde hutten en spa suites komen. Verder een nieuwe tapasbar, lounge, nieuwe bubbelbaden en heringericht zwembaddek. Bovendien komt er sneller internet beschikbaar.

De Azamara Quest start als vernieuwd cruiseschip op 15 april vanuit Singapore. Ze reist daarna door naar de Middellandse Zee en Noord-Europa vanwaar het schip uit Southampton en Amsterdam cruises zal maken.

Kapitein Jose Vilarinho bevindt zich momenteel op de werf bij zijn schip de Azamara Quest. Hij plaatste foto’s van de derde dag van de intensieve renovatie.

 

QUEST – DAY 3 – Can you REimagine the QUEST after Dry Dock , With New Suites , New Bathrooms, All cabins refreshed,…

Geplaatst door Jose Vilarinho op vrijdag 1 april 2016

 

Cruises op de Azamara Quest zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)