Bouw trainingscentrum Carnival Corporation vordert in Almere

De bouw van het nieuwe trainingscentrum Center for Simulator Maritime Training van Carnival Corporation is inmiddels in volle gang en wordt als alles volgens planning verloopt, in juli 2016 opgeleverd. Het nieuwe trainingscentrum, direct aan het Almeerderstrand met uitzicht over het IJmeer, is ontworpen door architectenbureau Paul de Ruiter en wordt gebouwd door Dura Vermeer. De eerste fase van het complex bestaat uit vier ‘full mission bridge & engine simulators’, leslokalen en kantoren. Daarnaast komt er een accommodatie voor instructeurs en bezoekende officieren met ca. 200 hotelkamers.

Jaarlijks zullen er bij C-SMART ongeveer 6.000 maritime en technische officieren worden opgeleid. Dit betekent dat er iedere week van over de gehele wereld ruim 120 officieren voor een opleiding naar Almere komen.

Cruisefan Theo bracht vandaag een bezoek aan Almere om te zien hoe de bouw vordert. Dankjewel Theo voor deze foto’s!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)