Celebrity Cruises gaat high-speed internet aanbieden

Celebrity_Reflection
Celebrity Reflection

Celebrity Cruises gaat over haar gehele vloot high-speed internet aanbieden. ‘Xcelerate’ maakt het mogelijk om sneller op internet te surfen en om video’s te bekijken. Passagiers hebben daardoor makkelijker toegang tot o.a. Facebook, FaceTime, Skype, YouTube en Netflix om o.a. hun reiservaringen live te kunnen delen met het thuisfront. Dat kan als de cruiseschepen in de havens liggen, maar ook terwijl ze de oceanen bevaren. Xcelerate is reeds beschikbaar op de Celebrity Reflection. Binnenkort zal dat ook het geval zijn op de andere grote schepen van de rederij. De dienst wordt niet aangeboden op het expeditieschip Celebrity Xpedition dat het gehele jaar door bij de Galapagos Eilanden vaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.